Köpvillkor

Köp

www.balibali.se är en SSL-certifierad webbutik. SSL ser till att all data som skickas mellan en webserver och webläsare förblir privat och krypterad.

Samtliga priser på www.balibali.se är inklusive 25% moms.

För att göra en beställning måste du ha fyllt 18 år.

Kunden kan välja att registrera ett konto eller att ange kunduppgifter i kassan i samband med köp. Kundens användarnamn och lösenord är hemlig information. Kunden ansvarar för att användarnamn och lösenord förvaras och används på ett säkert sätt så att uppgifterna hålls hemliga och obehörig inte kan få tillgång till dem.

BaliBali reserverar sig för eventuella felaktigheter i text, bild eller tryckt material. Vi förbehåller oss rätten att korrigera felaktigheter, samt att ändra texter och priser.

Ångerrätt / öppet köp - Bytesrätt

Från och med att kunden har hämtat ut sin beställning är det två veckors öppet köp för varor till ordinarie pris. Varan ska vara i nyskick och oanvänd. Varan ska ska packas på ett sånt sätt att den inte skadas under transporten, gärna i originalförpackningen. Kunden står för returkostnaden.

Återbetalning görs så snart den returnerade varan har kommit fram. Återbetalning görs med samma betalningsmetod som kunden använde vid köpet.

Öppet köp gäller inte prisnedsatta varor (reavaror). 

Kontakta oss via epost på info@balibali.se och berätta om det gäller byte,  eller ångrat köp.

Vid byte av produkt eller storlek ska kunden skicka in produkten som en retur, och därefter lägga en ny beställning via hemsidan.

Reklamation

Vid reklamation tillämpas konsumentköplagen. Kontakta oss via epost på info@balibali.se