Om BaliBali - personliga smycken

 

Silver_bali_700 


Min idé är att skapa fina personliga smycken av bra kvalitet och till överkomliga priser. Det är kul med smycken och det ska vara möjligt att ha flera att variera med. Jag designar alla smycken och tillverkar dem för hand. Det innebär att det bara finns ett eller fåtal exemplar av varje.

Silver är ett favoritmaterial, men jag använder mig av flera andra och försöker alltid hitta det där lilla extra, som gör ett smycke speciellt. Jag gör också pärlor och smyckestenar av glas, som jag fusar själv och infattar i silver. Kontraster, kombinationer av olika material eller färger, fina pärlor och material som jag köper med mig på resor.

Ett favoritställe är Bali, därav namnet. På Bali finns så mycket inspiration att hämta: färger, former och material. Jag köper alltid med mig vackra pärlor, halvädelstenar och silver härifrån.

 

Lite företagsinformation:

www.balibali.se har funnits på nätet sedan 2006, till att börja med som en hemsida. Våren 2010 bildades företaget Venpärlan och vi öppnade e-butiken som du befinner dig i nu. I verkliga livet finns BaliBali i Malmö. Under året brukar vi delta på olika design- och hantverksmarknader. Och under juli månad kan den som besöker den vackra ön Ven hitta oss på Kyrkbacken.

Saknar du något i butiken eller vill fråga om någonting så maila agneta@balibali.se Jag svarar så fort som möjligt, senast inom 24 timmar.

 Visitkort BaliBali

 

 

 

 

Företagsfakta;

Ägare till företaget är Agneta Nyrén.

E-post agneta@balibali.se 

Venpärlan

 

Ensittarvägen 3B

216 21 Malmö

Tel. 0704-95 80 96

Orgnr SE5903276227

Venpärlan innehar F-skattsedel.